SÉTA, SPORT, KERÉKPÁR

  • A Balatoni Kerékpárút  a település határában található. A kerékpárút talán egyetlen természetes frissitő forrássa bújik meg a fák-bokrok között a Balatonkenese Balatonfüzfő közötti szakaszon.
  • Sok felfedezni való sétaút vezet a löszfalon, amelynek tetejéről az egyik legkülönösebb balatoni panoráma  tárul elénk - a háztól 10 percre. A különlegessége abban rejlik, hogy ez a Balaton keleti csücske, így tiszta időben az egész Keleti - medence belátható. Néhány sétajaánlatot is készítettünk amelyekről bővebb információkat találnak a házban.

 

GYERMEKEKKEL:

A Balatoni Bob pálya Balatonfüzfőn, ahol a fák koronaszintjén siklanak a bobok, remek kikapcsolódás nagyobb gyermekekkel is. Mellette található a Serpa Kalandpark és a Balatoni Csillagvizsgáló. 

Utóbbinál telefonos bejelentkezés szükséges. Feledhetetlen, különleges élmény felnőttnek és gyermeknek egyaránt. http://www.balatoncsillagvizsgalo.hu/Arak-nyitva-tartas.

Kicsit távolabb a Veszprémi Zoo ajánlható amely tényleg egy teljes napos program, gyönyörűen felújítva, rengeteg új látnivalóval várja a látogatókat. http://www.veszpzoo.hu/

 

ELŐADÁSOK, FESZTIVÁLOK:

http://www.keneseiprogramok.hu/programok/

http://www.balatonkenese.hu/programajanlo/

 

 

 

 

 

Cím

8174 Balatonkenese, Fő u. 52.

 

Titkoskert Kenese Vendégház Balatonkenese

Facebook

Elérhetőség

Czinder - Gali Zsuzsanna

Telefon: +36 30 815 35 66

info@titkoskertkenese.hu